AZ ÖNÁMÍTÁS SOKBA KERÜLHET!

alkoholszonda

 

 

Minden NoXalc digitális alkoholszonda közös jellemzője,hogy a véralkoholszint meghatározása a kilélegzett levegőben található alkohol mennyiségének mérésével történik. A pontosság mellett a megbízhatóság, a formatervezés és a kis méretek miatt népszerűek ezek az egészség- és balesetvédelmi eszközök. A közel 20 éves fejlesztési és gyártási tapasztalat minden modellben megjelenik.*

  • Csúcsminőségű félvezető szenzor

  • DECT/EVT **

  • Egyszerű, egygombos kezelés

  • Kedvező ár


Típusválasztékunkban megtalálható a miniatűr numerikus kijelzős, az egyszerű, személyi használatra szolgáló, de a professzionális, sorozatmérésekre alkalmas alkoholszonda is.


 

* Ezek a műszerek alkoholtartalmat mérnek, viszont azt meglehetősen pontosan. Ugyanakkor egyikbe sincs beépítve stopperóra, zseblámpa vagy mp3 játszó. Ilyen „műszerek” máshol kaphatóak.


 

**DECT (Dynamic Environmental Compensation Technology): Automatikus önkalibráció a környezeti hőmérséklet és páratartalom változásainak kiegyenlítésére. Jelentősen megnöveli a műszer időbeli stabilitását is.

 

EVT (Electronic Valve Technology): Az érzékelő csak akkor kezdi el a mérési folyamatot, ha a befújt levegő nyomása egy határérték fölé kerül. Így biztosítja, hogy a kilélegzett levegőminta a tüdő mélyéről származzon, és így az alkoholszonda mérése hiteles legyen.

NoXalc Egészségvédelem 1155 Budapest, Tóth István u. 105.  Tel. 414-4045

e-mail     

NX-168 NX-2000 NX-2600 nx2000pro